Mijn favorieten

PLANNEN OM UW HUIS TE VERKOPEN?

Het verkopen van uw woning is een ingrijpende en spannende gebeurtenis in uw leven. U weet wat u wilt, maar hoe bereikt u het? Wij helpen u graag om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Met onze kennis van de markt, praktijkervaring en theoretische kennis weten wij uw huis goed te presenteren. Internet speelt hierbij een belangrijke rol.

De diverse sites waarop wij uw woning presenteren zijn:
- de grootste woningsite van Nederland: www.funda.nl
- de website van de Makelaarsvereniging Amsterdam: www.mva.nl en
- onze eigen website: www.prismaat.nl

Traditioneel kunnen wij uw woning in de regionale woningkrant plaatsen. Voor de regio Amsterdam is dat het magazine '247-wonen' en 'Huis-aan-huis Te Koop'. Voor de regio Beverwijk en Zaandam is dat o.a. de Zaanse Woningkrant.

Ook in uw directe woonomgeving kunnen wij uw woning onder de aandacht brengen. Wij gebruiken daarvoor onze Prismaat buurtmailing, met hierin een foto en een korte omschrijving van uw woning. De ervaring leert dat de koper van uw woning vaak iemand is (of via iemand komt) uit uw directe omgeving!

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u nader kunnen informeren over onze service c.q. diensten!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring