Prismaat Makelaars O.G. Zaanstad B.V.

Peperstraat 147
1502 AE Zaandam
Tel: 075-6314844
zaandam@prismaat.nl
Penningweg 100 A, 1507 DH Zaandam, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 145.000,- k.k.
Penningweg 100 A in Zaandam 1507 DH

Omschrijving

De Penningweg te Zaandam is gelegen binnen het bedrijventerrein “Westerspoor” dat ontwikkeld is aan het eind van de jaren ’90. Een diversiteit aan kleine en grotere bedrijven. “Westerspoor” kenmerkt zich door de zeer centrale ligging. Zo is het NS station van Zaandam gesitueerd op enkele minuten en nabij diverse uitvalswegen richting onder andere Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk en Purmerend. Kortom: een gebied met mogelijkheden te over om uw bedrijf te vestigen.

Het object:
Het betreft hier een net afgewerkte tussenunit welke bestaat uit ca. 100 m² begane grond en ca. 75 m² verdiepingsvloer. De unit heeft veel natuurlijke lichtinval, vooral de raampartij op de eerste etage (kantoor) zorgt voor een prettige werksfeer.

Indeling
De separate entree aan de voorzijde van het pand geeft toegang aan een bedrijfsruimte van ca. 100 m². Deze ruimte heeft o.a. een betonvloer en uitgebreide elektrische installatie. De overheaddeur is toegankelijk voor bedrijfswagens.

Eerste etage
Via de houten trap komt u op de fraai en functioneel ingerichte etage. Grote overloop anex kantoorruimte met pantry, archiefruimte en twee separate kantoorkamers welk tot één royale kantoorkamer gemaakt kan worden en een toiletruimte. Het geheel is “huiselijk” afgewerkt, met veel oog voor detail. De ruimtes zijn verwarmd middels c.v. radiatoren.

BIJZONDERHEDEN:

- bouwjaar: 1998;
- verwarmde bedrijfsruimte als kantoorruimte op de verdieping middels radiatoren;
- parkeren: vrij parkeren in de omgeving en gelegenheid om te parkeren voor de unit;
- begane grondvloer van beton, draagkracht 1.500 kg/m². Verdiepingsvloer is van hout;
- overheaddeur: ca. 3.10m hoog;

Kadastraal: Gemeente Zaandam, sectie E no. 1353, groot 100 m² + mandelig terrein (gedeeltelijk).
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 145.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 175 m² Perceeloppervlakte 100 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 75 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig