Prismaat Makelaars O.G. Heemskerk

Maerten van Heemskerckstraat 21 C
1961 EB Heemskerk
Tel: 0251 - 26 20 60
heemskerk@prismaat.nl
Timmerwerf 73, 1969 NJ Heemskerk, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Timmerwerf 73 in Heemskerk 1969 NJ

Omschrijving

Uitstekend afwerkte, recent gerenoveerde bedrijfsruimte te koop

Deze bedrijfsruimte, met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 405 m², is in 2015 geheel gerenoveerd en is thans in gebruik als showroom. Bij de renovatie zijn de kantoorruimtes gemoderniseerd, zijn de gevels gerenoveerd, kozijnen vervangen en installaties vernieuwd.

Het pand is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Thans is het pand in gebruik als showroom, maar het kan ook uitstekend dienstdoen als werkplaats c.q. bedrijfsruimte.

De indeling is als volgt:
Begane grond met entree en directe toegang tot de bedrijfsruimte. Deze ruimte heeft eveneens een schuifdeur en overheaddeur. Aan de achterzijde is een zeer ruime bar/kantine gesitueerd met toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee kantoorruimtes, die vanuit de entree bereikbaar zijn. In de bedrijfsruimte biedt een tweede trap toegang tot de entresol, waar zich onder meer een sanitaire ruimte, technische ruimte en magazijn bevinden.

Maatvoering (ca.):
Begane grond: 220 m² bedrijfsruimte en 54 m² bar/kantine
Verdieping: 70 m² kantoorruimte, 115 m² magazijn (waarvan 61 m² stahoogte)

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte heeft een schuifdeur en overheaddeur, is voorzien van krachtstroom, gasheater en een kraanbaan.
De kantoorruimte is voorzien van een inbouwplafond met armaturen, te openen ramen, airconditioning en verwarming middels radiatoren.

Het object beschikt over een alarminstallatie (klasse 3), zonnepanelen, welke ter overname zijn.

Het vigerende bestemmingsplan is Houtwegen, Waterwegen en Westertuinen (2013), de bestemming is Bedrijventerrein - 2. Bij twijfel over de door u beoogde bestemming adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Heemskerk.

Dit object is een buitenkans en beslist een bezichtiging waard. Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Teer Bedrijfsmakelaars
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 405 m² Perceeloppervlakte 416 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 335 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig