Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Heemskerkerweg 76 in Beverwijk 1944 GW

Heemskerkerweg 76

1944 GW Beverwijk
Vraagprijs € 340.000,- k.k. Huurprijs € 2.500,- p.m. Verkocht

Omschrijving

TE KOOP Heemskerkerweg 76 1944 GW Beverwijk Vraagprijs € 340.000,- k.k. Algemeen Hierbij bieden wij u een bedrijfspand aan in het centrum van Beverwijk. Het object heeft een inpandige kantoorruimte. Het object is gelegen in een woonwijk en beschikt over een overheaddeur. Huur Het object is in overleg ook te huren. Vloeroppervlakten 430 m²...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 535 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Heemskerkerweg 76
1944 GW Beverwijk

Vraagprijs
€ 340.000,- k.k.

Algemeen
Hierbij bieden wij u een bedrijfspand aan in het centrum van Beverwijk. Het object heeft een inpandige kantoorruimte. Het object is gelegen in een woonwijk en beschikt over een overheaddeur.

Huur
Het object is in overleg ook te huren.

Vloeroppervlakten
430 m² bedrijfsruimte
105 m² kantoorruimte

Bouwjaar
1961.

Opleveringsniveau
Huidige staat.

Bereikbaarheid
Het object ligt op een gunstige locatie aan een doorgaande weg in het centrum van Beverwijk. Verder ligt het object nabij de hoofdwinkelstraat van Beverwijk.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijk aan Zee en Duin
Sectie: B
Nummer: 11278
Groot: 577 m²

BTW
Er is omzetbelasting over de koopprijs verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg

Erfdienstbaarheden
Indien er op het object erfdienstbaarheden of kettingbedingen rusten, gaan deze over op de koper. Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Het kan hierbij gaan om zakelijke rechten en/of kettingbedingen. Zakelijke rechten zijn verbonden aan een onroerende zaak. Kettingbedingen dienen door de eigenaar steeds opnieuw te worden opgelegd. Zakelijke rechten en kettingbedingen zijn bijna altijd terug te vinden in het eigendomsbewijs. Zakelijke rechten kunnen ook door verjaring ontstaan, dan zijn ze niet altijd terug te vinden in het eigendomsbewijs.

Verkoopprocedure
Deze aanbieding dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Indien u op dit object een bod wilt uitbrengen, kunt u dat (bij voorkeur) via uw eigen makelaar doen. Vervolgens wordt bepaald aan wie wordt verkocht of aan wie een eventueel tegenvoorstel wordt gedaan. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomstig aanvaarding

Koopovereenkomst
Bij een tot stand gekomen overeenkomst zal door ons de standaard koopakte, volgens model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), worden opgesteld. Hierin wordt gebruikelijk opgenomen een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom, dit bedrag dient te worden voldaan aan de notaris.
Eventueel door de koper te maken voorbehouden, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een financiering, kunnen alleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk tijdens de onderhandelingen zijn afgesproken.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling
dient als zekerheid en dient door koper binnen 4 weken na datum van overeenkomst te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Vrijwaring verkoper
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de onroerende zaak.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomstig aanvaarding.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 340.000,- kosten koper Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1961 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 535 m² Perceeloppervlakte 577 m² Oppervlakte kantoorruimte 105 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
430 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
105 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Heemskerkerweg 76, 1944 GW Beverwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.