Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Breestraat 40 - 42 in Beverwijk 1941 EJ

Breestraat 40 - 42

1941 EJ Beverwijk
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Breestraat 40-42 te Beverwijk

Hierbij bieden wij u ca 600m² winkelruimte aan in de Breestraat met als buren de Pearle, We, Miss Etam, H&M, Hema etc. Het pand beschikt over een frontbreedte van ca 12m en de winkel is gelegen aan de zonkant van de Breestraat. De Breestraat is vorig jaar geheel vernieuwd wat zorgt voor een heerlijke frisse winkelstraat qua omgeving en is goed te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² In units vanaf 600 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Breestraat 40-42 te Beverwijk

Hierbij bieden wij u ca 600m² winkelruimte aan in de Breestraat met als buren de Pearle, We, Miss Etam, H&M, Hema etc. Het pand beschikt over een frontbreedte van ca 12m en de winkel is gelegen aan de zonkant van de Breestraat. De Breestraat is vorig jaar geheel vernieuwd wat zorgt voor een heerlijke frisse winkelstraat qua omgeving en is goed te bereiken met de auto en ook met het openbaar vervoer want aan het begin van de Breestraat is het NS station gelegen.

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Parkeren
is sinds kort weer voor kort parkeren mogelijk in de Breestraat maar voor langer parkeren achter het object op de Markt of aan andere zijde op het Meerplein mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Verkoopoppervlakte 600 m² Frontbreedte 1200 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 600 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Verkoop vloeroppervlakte
600 m²
Frontbreedte
1200 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Breestraat 40 - 42, 1941 EJ Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.